2013. szeptember 1., vasárnap

  A csütörtök reggeli meglepi a fürdőszobában nagyon jól esett. A tükör alatti kis polcon egy ajándékcsomag, mellette pedig egy Good Morning Birthday Girl-feliratú kártya. Dél előtt együtt játszottunk a három gyerekkel, és akkor kaptam meg az egyik legcukibb szülinapi ajándékot, ami valaha…az ikrek közül a kisfiú odamászott hozzám, jelentőségteljesen mondott valamit babanyelven, majd megölelt. Mindig édes és mosolygós, de ilyet még nem nagyon tett.Hogy mit mondott?...Boldog szülinapot…talán ezt. 
  Dél után, mivel minden gyerek aludt, és a takarítónő is otthon volt, gondoltuk, ez egyszer kimehetnénk egy kávéra. Kb fél órát voltunk kint a Costa-ban, majd hazafelé ki jött velünk szembe? Hát nem az anyuka? Egy pillanatra maga is meglepődött: -Hang on a minute...Where are the kids? –de aztán mosolyogva felajánlotta, hogy hazavisz minket. Aznap délután még volt egy playdate-ünk, 3 gyerekkel, azaz így 6-tal…J
 Este elmentünk a már sokat emlegetett Five Bells-be vacsizni. Az idő kellemes volt, a vacsora beefburger… Eszter nagyon édes kis ajándékcsomagot állított össze. Elég az hozzá, hogy minden nagyon személyes, mindhez fűződik valami kis emlék, valami történet, és majd, ha rájuk nézek, eszembe fogják juttatni életem egyik legszebb nyarát. Az egyik apróság például egy személyre szóló kis cookbook, amiben a közös receptjeinket fogom lejegyezni, ugyanis itt rengeteget főztünk-nem csak a kicsiknek, de magunknak is… Aznap este felemlegettük a sok szép emléket, elbúcsúztunk a nyarunktól, ami olyan hamar eltelt, hogy észre sem vettem, és ma már szeptember van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése